De gevel van uw huis biedt enerzijds bescherming tegen de agressieve inwerking van de weerselementen en geeft anderzijds status en uitstraling aan uw gebouw .Het spreekt voor zich dat een verwaarloosde, beschadigde of verweerde gevel geen goede indruk achterlaat. Maar belangrijker nog: een beschadigde gevel zorgt voor gevolgschade in de rest van uw woning. Met gevelrenovatie herstellen wij de slechte voegen en brengen de metselspecie terug in zijn oorspronkelijke staat.

  1. Verwijdering oude voegen:
    De oude voegen moeten diep genoeg uitgehaald worden. Indien dit niet diep genoeg verwijderd wordt zal het nieuwe voegwerk er al snel weer uitvallen... (Lees meer)

  2. Gevelreiniging:
    Een gevel kan via verschillende technieken gereinigd worden. Er dient een onderscheid gemaakt te worden tussen reinigen met de harde of de zachte methode... (Lees meer)

  3. Voegwerken:
    Bij gerenoveerde gevels worden eerst de slechte voegen uitgehaald tot op de gezonde metselmortel. Het voegen van muren kan gebeuren met zelfgemaakte of met kant-en-klare voegmortel, afhankelijk van uw keuze. Voor het voegen tussen de gevelstenen en de ramen en deuren, gebruiken wij elastisch voegwerk. Dit wordt voorzien om barsten in het voegwerk te voorkomen ten gevolge van de uitzetting van de houten,PVC of aluminium ramen.Volgens uw voorkeur kunnen we na het schoonmaken, de gevelstenen ook met kleur voegen. De voegenverf bestaat in verschillende kleuren.